Uniek is onze regionale samenwerking met de andere zes VVD-fracties in Westfriesland.  Door samen te werken blijven we op de hoogte van zaken die in de regio spelen en kunnen we met elkaar meedenken. Door deze samenwerkingen kunnen wij ook betere afspraken maken met de Provincie of de Rijksoverheid. Op deze manier hebben wij een voorsprong ten opzichte van de lokale partijen. In regionaal verband zetten wij daarom in op:

  • Wij willen in de regio samenwerken om voldoende woningen te bouwen voor onze inwoners. Bijvoorbeeld door binnen- als buitenstedelijk te bouwen. De focus moet komen op nieuwbouw en betere doorstroming.
  • De bedrijventerreinen in de regio willen we vitaal houden door goed onderhoud, goede bereikbaarheid en passende faciliteiten zoals glasvezel en beveiliging. Hierdoor kunnen ondernemers in Westfriesland blijven doen waar zij goed in zijn: ondernemen.
  • De mobiliteit en bereikbaarheid zijn ontzettend van belang om Westfriesland aantrekkelijk te houden voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Daarom blijven wij in de regio investeren in de infrastructuur en doorstroming.
  • Zie www.vvdwestfriesland.nl/programma voor de gehele visie.